Van 16 tot en met 22 augustus gaat een gezelschap van leden uit heel luthers Nederland op ‘Lutheran Summerschool’. Vanuit de lutherse gemeente Den Haag gaan Apilena Sapioper, Mirthe Mulders en Mascha de Haan op pad. We gaan een mooie week tegemoet waarin we elkaar, ons geloof en onze wereld wat beter leren kennen. We reizen af naar het prachtige Kraków, met een tussenstop in Dresden. 

In het boekje dat u via deze link kunt downloaden vindt u informatie over het programma. Aan het einde leest u achtergrondinformatie en een korte introductie van de mensen die we gaan ontmoeten. 

De thematische lijn van deze reis volgt die van de 13e Assemblee van de Lutherse Wereldfederatie (LWF) die in september in Kraków plaats zal vinden. het thema van deze bijeenkomst én onze reis is : One Body, Onze Spirit, Onze Hope – Één Lichaam, één Geest, één Hoop (naar Efeziërs 4,4) Tijdens de reis zullen we samen ontdekken wat dit thema voor ons betekent. De ontmoetingen en workshops zullen hier zeker aan bijdragen!

Wij hopen dat u op afstand iets kunt meebeleven van deze bijzondere reis. 
En op 31 oktober vertellen Apilena, Mirthe en Mascha tijdens een Tischreden over al hun ervaringen.