Eredienst – laatste zondag na Epifanie

Wanneer

29 januari 2023    
11:00 - 12:00

Waar

Lutherse Kerk
Lutherse Burgwal 9, Den Haag

Soort activiteit

Op 27 januari is het zestig jaar geleden dat Fokke Fennema in het ambt van predikant werd bevestigd. Een uniek jubileum. Wij willen dat vieren op zondag 29 januari in een feestelijke LuLu-viering in de Lutherse Kerk, waarin Fokke zelf voorgaat samen met ds. Erwin de Fouw en ds. Jannet vd Spek. Aanvang van de viering is 11.00 uur. Van harte welkom!

Sander van den Houten bespeelt het orgel. Er is kinderkerk voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Crèche op aanvraag.

Voor degenen die de kerkgang om welke reden dan ook niet kunnen of willen maken, is de eredienst mee te vieren via ons YouTubekanaal.  De orde van dienst vindt u in de toelichting van de streaming.

De deur aan de Boekhorststraat is open en kunt u deze deur gebruiken als dat gemakkelijker is. Om ons te weren tegen een al te grote stijging van de energiekosten zijn we genoodzaakt de algemene temperatuur in de kerkzaal te verlagen naar 14-15 graden. U kunt zich daar op kleden door bijvoorbeeld een extra trui/vest of het aanhouden van uw jas. Daarnaast zullen we regelmatig ventileren, dus er kan sprake zijn van tocht. Laat het u niet weerhouden naar de kerk te komen!