Eredienst – eerste zondag na Epifanie

Wanneer

8 januari 2023    
10:15 - 11:45

Waar

Lutherse Kerk
Lutherse Burgwal 9, Den Haag

Soort activiteit

Ds. Jannet van der Spek gaat voor en Sander van den Houten bespeelt het orgel. Er is kinderkerk voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Crèche op aanvraag. We nemen afscheid van Leonie Crom-Wagenaar als ouderling en we bevestigen Apilena Sapioper als diaken. Na afloop kunt u hen groeten en elkaar onder het genot van een drankje en een hapje goeds voor het nieuwe jaar wensen. En aansluitend hopen we op een aantal voorzichtige handen om de ballen en de engelen uit de boom te halen en een aantal sterke handen om de boom af te breken. Kunnen we op u rekenen?.
Wij vieren het avondmaal (zie orde van dienst voor de gekozen vorm).
Voor degenen die de kerkgang om welke reden dan ook niet kunnen of willen maken, is de eredienst mee te vieren via ons YouTubekanaal.  De orde van dienst vindt u in de toelichting van de streaming.

De deur aan de Boekhorststraat is open en kunt u deze deur gebruiken als dat gemakkelijker is. Om ons te weren tegen een al te grote stijging van de energiekosten zijn we genoodzaakt de algemene temperatuur in de kerkzaal te verlagen naar 14-15 graden. U kunt zich daar op kleden door bijvoorbeeld een extra trui/vest of het aanhouden van uw jas. Daarnaast zullen we regelmatig ventileren, dus er kan sprake zijn van tocht. Laat het u niet weerhouden naar de kerk te komen!