Eredienst – achttiende zondag na Trinitatis

Wanneer

8 oktober 2023    
10:15 - 11:30

Waar

Lutherse Kerk
Lutherse Burgwal 9, Den Haag, Zuid-Holland, 2512 CB

Soort activiteit

Ds. Jannet van der Spek gaat voor en Sander van den Houten bespeelt het orgel. We vieren samen het avondmaal. Voor kinderen in de basisschoolleeftijd is er kinderkerk. Crèche op aanvraag.
Voor degenen die de kerkgang om welke reden dan ook niet kunnen of willen maken, is de eredienst mee te vieren via ons YouTubekanaal.  De orde van dienst vindt u in de toelichting van de streaming.

Ieder jaar organiseert de Evangelisch-Lutherse synodale commissie een kerkenradendag. Afgelopen voorjaar was dat in de Lutherse Kerk te Zwolle. Mirthe en Mascha waren daar namens de kerkenraad aanwezig. We werden bijgepraat op de landelijke ontwikkelingen, maakten kennis met mensen uit andere gemeenten en hernieuwden onze samenwerking met anderen. Een inspirerende dag. Daar ontstond het idee om elkaar vaker te zien. Op 8 oktober ontvangt onze  gemeente vertegenwoordigers van de kerkenraden uit luthers Delft, Dordrecht, Gorinchem, Gouda, Rotterdam en Zierikzee. Zij vieren de eredienst met avondmaal met ons mee,  lunchen met ons en gaan aan de slag  met het thema voor het inspiratieweekend in Oktober op Terschelling. Het zou mooi zijn als we hen met open armen kunnen ontvangen.