Eredienst

Wanneer

13 maart 2022    
10:15 - 11:15

Waar

Lutherse Kerk
Lutherse Burgwal 9, Den Haag, Zuid-Holland, 2512 CB

Soort activiteit

Ds. Jannet van der Spek gaat voor en Sander Booij bespeelt het orgel. Wij vieren het avondmaal. U kunt zondag 13 maart om 10.15 uur ook meevieren via deze link. De link blijft ook daarna bruikbaar. YouTube zorgt zelf, dat ondertiteling in de loop van de dag erna mogelijk wordt. De orde van dienst vindt u hier. Er is kinderkerk voor alle kinderen op de basisschool.

We zijn blij met het loslaten van de maatregelen. Wel blijven we natuurlijk alert en vragen we u te letten op persoonlijke hygiëne, niet te komen bij klachten en wij zullen blijven ventileren. De mondkapjes zijn niet meer verplicht, u mag ze uiteraard dragen wanneer u dit zelf prettig vindt.

Deelt u uw gaven ook online door een bedrag over te maken!

De eerste collecte is voor Prelude
Deze stichting zet zich in om kinderen en jongeren in het Midden-Oosten, voornamelijk in Palestina en Israël, samen te brengen door middel van creatieve activiteiten zoals spel, muziek, theater, kunst, sport en dans. Zij stellen zich tot doel om hoop, positief denken, communicatie, discussie, interactie, samenwerking en sociale ontwikkeling te bevorderen. Dit voor en ten behoeve van mensen wonend in, afkomstig uit, of emotioneel verbonden aan Palestina en/of Israël. Zij richten zich met name op kinderen en tieners, maar sluiten ouderen niet uit.
Diaconie ELG ’s-Gravenhage, IBAN: NL91 INGB 0000037958

De tweede collecte is voor de kerk
Uw bijdrage kunt u overmaken op de rekening van kerkrentmeesters. Ev.Luth. Gem. ’s-Gravenhage, IBAN: NL57 RABO 0373720823